Verantwoord genieten,
zo bij je thuis!

We willen graag een gezonde levensstijl, maar hebben niet altijd zin en tijd om een voedzame maaltijd te bereiden. Dan is fast food zo besteld.

Maar we willen toch graag verantwoord genieten?
Bij Rauw & Gauw kies je voor gemak én gezond. Elke bowl is vol van kwaliteit, vol van smaak en gezond. Binnen no time besteld en op tafel. Heerlijk toch, zo’n voldaan gevoel?

corn

Hét gezonde alternatief
voor fastfood

Rauw & Gauw is gestart vanuit onze behoefte om bewuster te eten. We hebben scherp gekeken naar het aanbod afhaalmaaltijden in de omgeving en komen met een lekker en gezond alternatief. Wij geloven namelijk dat ook een gezonde maaltijd snel op tafel moet kunnen staan. Met hetzelfde gemak als fastfood, en net zo lekker.

Met onze rijkgevulde bowls voegen we de daad bij het woord. We beloven je pure kwaliteitsproducten en een voldaan en verantwoord gevoel.

Bekijk onze bowls
avocado

Wij zijn Rauw & Gauw

Jan

Jan heeft een sportieve en gezonde levensstijl. Maar houdt ook zeker van lekker eten! Toen hij vanuit de stad weer in Gemert kwam wonen, miste hij hier het gemak van een lekkere en gezonde afhaalmaaltijd. Zo ontstond het idee van Rauw en Gauw.

Annemarth

Annemarth, nichtje van Jan, is een gezicht dat je veel in de zaak zult zien. Ze heeft de afgelopen jaren de wereld rond gereisd en veel geproefd van diverse keukens.

Ze is eveneens gezond ingesteld, en met een flinke dosis inspiratie uit haar reizen en hospitality ervaring maakt ze voor jou de lekkerste bowl.

rice