Een bedrijfslunch,
feest of evenement?

Goed en gezond eten zorgt voor blije gezichten, nieuwe energie en een voldaan gevoel.

Ben je op zoek naar cateringopties in de omgeving van Gemert of Veghel en wil je een keer wat anders dan een broodje kaas? Denk eens aan Rauw en Gauw.

In ons cateringmenu kiezen we voor gerechten zonder geraffineerde suikers, die daarnaast veelal gluten- en lactosevrij zijn. Huisgemaakt met pure, verse producten. Bewuster en gezonder eten, zonder in te leveren op smaak.

 

corn

Persoonlijke wensen

Je kunt uiteraard denken aan onze populaire pokébowls, maar ook aan verschillende smoothie- of yoghurtbowls, speciale broodjes, soepjes en zoete lekkernijen! 

We stemmen alles af op je persoonlijke wensen en houden rekening met eventuele allergieën. Ook voor de catering van een borrelhap of avondmaaltijd kun je bij ons terecht.

catering plank

Een cateringaanvraag
of meer info?

Bekijk hier ons cateringmenu

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een cateringaanvraag.

info@rauwengauw.nl

mango

Wij zijn Rauw & Gauw

Jan

Jan heeft een sportieve en gezonde levensstijl. Maar houdt ook zeker van lekker eten! Toen hij vanuit de stad weer in Gemert kwam wonen, miste hij hier het gemak van een lekkere en gezonde afhaalmaaltijd. Zo ontstond het idee van Rauw en Gauw.

Annemarth

Annemarth, nichtje van Jan, is een gezicht dat je veel in de zaak zult zien. Ze heeft de afgelopen jaren de wereld rond gereisd en veel geproefd van diverse keukens.

Ze is eveneens gezond ingesteld, en met een flinke dosis inspiratie uit haar reizen en hospitality ervaring maakt ze voor jou de lekkerste bowl.